I idretten skal vi ivareta de som ønsker å være med og jobbe for å inkludere alle – uavhengig av bakgrunn, språk, økonomisk tilstand, kjønn, kultur, legning, religion og andre faktorer.

Dette er omfattende og viktig arbeid, og vi møter mange utfordringer i idrettshverdagen. Heldigvis vet vi at det finnes verktøy og tips til hvor man kan begynne og hvordan man kan gå frem. Her ønsker vi å dele ressurser man kan ta i bruk i eget idrettsarbeid.

Se ressursene på de ulike temasidene i menyen til venstre. Det er også mye relevant informasjon under fanen «Klubbdrift».

 

NAIF har sammenfattet et dokument med flere av disse viktige temaene med nyttige ressurser, slik at klubbene enkelt kan printe den ut eller distribuere den i styret. Vi anbefaler at alle klubber tar en runde gjennom alle disse temaene minimum 1 gang i året for å evaluere egen innsats og eventuelt iverksette tiltak.

Last ned NAIFs informasjonspakke for klubb her: Informasjonspakke_alle idretter okt. 2023

 

Om din klubb har noen gode tips – ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan dele på erfaringene: naif@amerikanskeidretter.no