Kontaktinformasjon

Ta kontakt med oss her: 

post@naifdisksport.no

Denne eposten er hovedkanalen for generelle henvendelser om disksport. Eposten betjenes av de ansatte i forbundsadministrasjonen som jobber med disksport.

Hit kan man for eksempel sende spørsmål om forbundsstyrte aktiviteter, som camper, kurs og treningssamlinger, samt henvendelser knyttet til opprettelse av nye klubber, bygging av baner og lisens.

Seksjonsledelsen

Seksjonsledelsen er politisk tillitsvalgte som tar de overordnede beslutningene om retningen for disksport i Norge.

Klubbledere kan gjerne henvende seg til seksjonsledelsen på epost med spørsmål, innspill og tilbakemeldinger om arrangementer, tiltak og satsninger.

seksjon@naifdisksport.no

Morten Ro-Kolle Seksjonsleder
Kjetil Fosse

 

Nestleder 

 

Seksjonen holder faste møter en gang per måned, har dere temaer som ønskes tatt opp kan saken sendes på mail til seksjonen. Referat fra møtene lagres under «dokumenter» i menyen til disksport.

ARRANGØRKOMITEEN

Dette en fagkomite for seksjonen. Den nye arrangørkomiteen skal jobbe målrettet sammen med både NAIF, seksjon og klubber for å sikre gode og profesjonelle NC, NM og andre NAIF sanksjonerte turneringer og tourer fremover.

Arrangørkomiteen diskgolf@naifdisksport.no
Medlemmer
Oddbjørn Molvik
Kjetil Dørheim
Christian Qvam
Terje Rensvold
Brede Sandkjernan

ULTIMATEKOMITEEN

Dette er en fagkomité for seksjonen. I samarbeid med seksjonsledelsen og administrasjonen skal komiteen blant annet bidra til aktivitetsutvikling, i tillegg til å ha ansvar for US og NM.

Klubbledere kan gjerne ta kontakt med innspill og tilbakemeldinger på eposten under.

Ultimatekomiteen ultimate@naifdisksport.no
Medlemmer
Kamille Canete Leder
Bettina Jahr
James T. Håkonsen
Lars Olav Hammer
Aaron Celeste
Haakon Laastad